LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

AGENDA - item bekijken, aanmaken of wijzigen (via de maandkalender)

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken

Spiegelogie Fanclub

Maandag, 16 April 2018, 19:15

Contact : Pauline Böckling | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-10229859

Meesterverteller Willem de Ridder is erin geslaagd om diepe levenswijsheid met humor te verpakken in een eenvoudige boodschap. In zijn ‘Handboek Spiegelogie’breekt hij een lans voor het vormen van fanclubjes, waarin deelnemers fans zijn van elkaar en elkaar onvoorwaardelijk steunen.
 
Wie het boek gelezen heeft en zin heeft om van start te gaan hoeft niet ver te zoeken naar een fanclub: Het collectief ‘Het Nieuwe Samen’ organiseert fanclubavonden bij LifeJoy.
 
De fanclub is opgericht door wederzijdse fans. De fanclub is een mooie mogelijkheid om de universele regels beter te begrijpen en het vertrouwen in jezelf, in elkaar en in de kracht van onze Eenheid steeds verder te laten groeien. En dat voelt héérlijk.
 
De enige reden waarom je naar jouw fanclub komt is om zelf te kunnen oefenen om aan dat heerlijke gevoel te wennen. Om een echte fan van je fans te zijn. We helpen elkaar om de macht in eigen hand te nemen, door  te leren omgaan met onze eigen unieke uitdagingen en onze eigen oplossingen te laten ontdekken.
 
Je komt alleen maar voor jezelf naar je fanclub. Je bent totaal vrij om weg te blijven of nooit meer te komen. Je fans laten je toch nooit in de steek. Daarvoor zijn ze juist jouw fans. Ze vinden het natuurlijk fijn als je komt. Er wordt echter niet op je gewacht. De bijeenkomst begint dus precies op tijd en er wordt naar gestreefd om binnen anderhalf uur klaar te zijn. Als je later binnenkomt, schuif je gewoon aan.
 
De enige voorwaarde die gesteld wordt aan een nieuwe fan is dat je ‘Handboek Spiegelogie’ hebt gelezen, zodat je weet wat Spiegelogie inhoudt.
 
 

 

Waar?            LifeJoy huis, Kamphofstraat 2, 4012 BM  Kerk Avezaath

Kosten?         € 3,- (voor locatie, koffie/thee)

Opgeven:       Pauline Böckling | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-10229859

 
Lukt het je niet om er deze keer bij te zijn? Geen nood, wij komen voorlopig elke maandagavond om 19.30 uur samen. Aanmelden is fijn, maar spontaan aanschuiven mag ook. 
 
* Meer informatie over Het nieuwe Samen vind je hier.

Locatie : LifeJoy Huis

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?