LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

Reserveren ruimte? Bel Pauline Böckling 06-10229859

Het nieuwe Samen is een beweging in de vorm van een samenwerking tussen professionals die gezamenlijk toegevoegde waarde leveren. Als ‘Creators in Earth Values’ brengen de deelnemende organisaties en personen hun unieke talent in om in gelijkwaardigheid nieuwe producten en diensten in een groter verband te ontwikkelen. 

Het principe van Het nieuwe Samen is gestoeld op een holistische benadering, die  niet alleen om geld draait maar ook om duurzame relaties. Het besef van wederzijdse afhankelijkheid maakt keuzes makkelijker en zorgt voor een juiste balans tussen korte- en langetermijndoelen.                                                              

Het nieuwe Samen gelooft in waardecreatie door dynamische, gelijkwaardige verbindingen om zo samen te bouwen aan een nieuwe orde van samen leven en samen werken. Wanneer ieder zijn eigen talenten, kennis en uniciteit inbrengt kunnen deze creatief en constructief aan elkaar geknoopt worden. 

Hiermee ontstaat een niet te stuiten krachtbron, waarin ieder zoveel mogelijk zichzelf kan ont-wikkelen en van hieruit bijdragen aan een groter geheel.

Meer weten?

Neem contact op met Pauline Böckling 06-10229859 of Jan de Kock 06-43402252

Nieuwsbrief ontvangen?

Word Vriend van LifeJoy

Schrijf je in als Vriend van LifeJoy voor een jaarlijks bijdrage van minimaal  € 20,- per kalenderjaar.

*  Wat krijg je voor deze donatie?

*  Aanmeldformulier (PDF)

YouBeDo boeken

logo navDezelfde boeken. Dezelfde prijs.
Tot 12% van je aankoop gaat naar een goed doel dat jij kiest.
Ook naar onze Stichting!
Ga naar Youbedo.com