LifeJoy

Centrum voor Bewust-Zijn

Agenda

** Reiki 1 cursus / inschrijving mogelijk

Vrijdag, 25 September 2020, 09:30 - 16:30


--

Contact : Wilma tel.: 06-51977965

door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo kl reikipraktijk betuwecat collectief small

 

Reiki 1 cursus

Reiki 1 cursus gegeven door Reiki Master Wilma van der Wielen (mogelijk samen met nog een andere Reiki Master).  

 

In deze Reiki 1 cursus leer je de Reiki-energie toe te passen en wordt ervaren als een stap naar bewuster leven. Het aanraken van b.v. pijnlijke plekken kan al verlichting geven.
De Reiki-energie wordt toegepast d.m.v. handoplegging.

 

Reikiteken3Tijdens de cursus wordt vooral geoefend hoe je de Reiki-energie toepast, je ontvangt vier persoonlijke afstemmingen op de energie en na afloop ontvangen de cursisten een certificaat en een naslagwerk met daarin o.a. de historie en alle toepassingen die tijdens deze dag worden geoefend en besproken.

Omdat ik in kleine groepen van max. 2 cursisten werk, kan de cursus in één dag worden gegeven en is er genoeg ruimte voor aandacht en gelegenheden vragen te stellen.

Ook wordt er een terugkomavond of –middag afgesproken. Deze is gratis om de ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te stellen.

 

Kosten: Reiki 1 cursus: € 170,- 

Locatie: De cursus wordt gegeven in Tiel, Dorpsstraat oost 55, 4003 EZ  Tiel).

Inschrijven: 
Heb je interesse... en wil je je opgeven, of heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Wilma tel.: 06-51977965 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Meer informatie kun je lezen op de website: https://www.reikipraktijkbetuwe.nl.

 
 

Locatie : Dorpsstraat oost 55, 4003 EZ Tiel

!!!
Doordat de nieuwe locatie van LifeJoy vertraging heeft opgelopen wegens corona-crisis wordt deze cursus bij mij in de huiskamer gegeven.

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?

LifeJoy ANBI

Stichting LifeJoy is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties als gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.