LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

Chinese geneeskunde: Acupunctuur en tuina-massage

Acupunctuur en tuina-massage zijn 2 peilers van de traditionele Chinese geneeskunde. Met deze eeuwenoude methode kan je veel bereiken. In eerste instantie is de Chinese geneeskunde ontwikkeld als een preventieve geneeskunde. Het is ook heel goed mogelijk om een breed scala aan klachten te behandelen. Je kunt dan denken aan het behandelen van diverse pijnklachten, allergie├źn te verminderen, allerlei gynaecologische klachten te verhelpen enz.

Zelf ben ik met acupunctuur in aanraking gekomen na een auto ongeluk waarbij ik een whiplash had opgelopen. De acupunctuurbehandelingen hebben me zo goed geholpen dat ik vervolgens meer wilde weten. In 2002 ben ik begonnen met een informatieve cursus over Chinese geneeskunde, dit interesseerde me dusdanig dat ik vervolgens acupunctuur en tuina ben gaan studeren. Ook heb ik in China stage gelopen in het ziekenhuis, echt heel indrukwekkend.
Mijn honger naar Chinese geneeskunde was/is nog niet gestild, dus heb ik de opleiding Chinese kruiden op de Hogeschool in Antwerpen gevolgd.

Mocht je zelf nieuwsgierig zijn of acupunctuur of tuina-massage wat voor jou kan betekenen, kijk dan verder op mijn website; www.acupunctuur-betuwe.nl

Contact

Ria van den Hatert te Kapel-Avezaath

Telefoon: 0344-661565
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.acupunctuur-betuwe.nl

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?