LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

Ik ben Maikel van de Heuvel, ik bevind me al geruime tijd op het spirituele pad. Diverse opleidingen en cursussen heb ik gevolgd waaronder, intuïtieve ontwikkeling level 1,2 en 3 Reiki 1 en 2, en chakra healing.

Mijn passie: werken met mensen

Mijn passie is het werken met mensen. Deze interactie geeft mij zeer veel voldoening. Ik werk voor het Maitreya Instituut in Culemborg als healer. Ik ga het gesprek met mensen aan en geef ze vervolgens een energetische behandeling. Mijn liefde en passie zijn voelbaar tijdens deze behandelingen.
Ik werk ook met engelenkaarten. Aan de hand van deze kaarten kan ik antwoorden krijgen die mensen hebben op bepaalde levensvragen.

Mijn passie: geven van workshop Chakra mandala kleuren

Mijn passie gaat ook uit naar het geven van workshops op het gebied van chakra mandala kleuren. In deze workshop maak je kennis met chakra mandala kleuren.
Je gaat zelf aan de slag met het inkleuren van één chakra mandala. We beginnen met een openingsmeditatie. Vervolgens kan uit 7 mandala’s er één gekozen worden. Deze specifieke mandala mag je gaan inkleuren.
Aan de hand van deze mandala wordt intuïtief gekeken wat deze mandala te betekenen heeft voor jou. De avond eindigt met weer een meditatie.

Contact

Maikel van den Heuvel
Mendelssohnlaan 13, 4102 AW Culemborg

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0345 - 519029  /  06 - 44655633

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?