LifeJoy

Centrum voor Bewust-Zijn

Even voorstellen ... mijn naam is Bert van Ingen, vader, partner, ondernemer en wereldburger. Ik woon  in het mooie Kerk-Avezaath in de Betuwe, het hart van Nederland.

Ik ben reiki master-teacher en sinds 1999 “geraakt en gevoed” door reiki.
Reiki heeft mijn leven verrijkt en me laten worden, wat ik altijd al wilde worden: MEZELF
(brandweerman en piloot ben ik niet geworden……).
Het proces van bewustwording naar bewustzijn is mooi, indrukwekkend en wonderbaarlijk. Het is een continue proces met soms kleine stapjes en soms grote stappen.

Mijn levensdoel is

Een betere wereld voor IEDEREEN, door bewustzijn, éénheid en geweldloos verzet tegen onrecht.
Iedereen die ik daarmee kan helpen, zal ik helpen.

Als reiki-mens wil ik vooral de jeugd op gang helpen én mensen die “al weten en voelen dat ze op gang zijn, maar toch nog wat hulp nodig hebben”. Leeftijd en geslacht maken niets uit. Na een aantal behandelingen of sessies kan de mens in kwestie zelf verder!
Een Reiki behandeling kost 30 euro per keer (ongeveer een uur). Behandelingen geef ik bij voorkeur in Kerk- Avezaath, maar het kan in bijzondere gevallen ook bij de mensen thuis (met een inklapbare behandeltafel).
Mijn verdiensten gaan voor 100% naar de LifeJoy stichting. In bijzondere gevallen kan er altijd een regeling getroffen worden om niet te betalen, maar een wederdienst te verrichten voor LifeJoy.

Veel succes op jouw persoonlijke levenspad!

Met alle liefde,
Bert van Ingen

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?

LifeJoy ANBI

Stichting LifeJoy is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties als gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.