LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

Ik ben:
Ingrid Jansen- Abrahamse – Vita Sano / Chineng4u

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag en omgeving. Sinds 1980 ben ik werkzaam in verschillende functies in de gezondheidszorg, momenteel als laborant op Nucleaire Geneeskunde. Vanaf 2005 woonachtig  in de Betuwe. Ik ben getrouwd met Marc. Allebei zijn we erg geïnteresseerd in de natuur en in voeding. Marc ook beroepsmatig omdat hij voer voor exotische dieren en paarden bedenkt en produceert. Vakanties brengen wij bij voorkeur door op plekken met een overweldigende natuur zoals Suriname, Canada, Madeira.

Voeding

In 2011werd bij mij fibromyalgie geconstateerd. Een aandoening die gepaard gaat met vermoeidheid en pijnklachten. De reguliere geneeskunde heeft hier geen behandeling voor; je moet er maar mee leren leven! In mijn zoektocht naar iets wat maar verbetering zou kunnen geven, kwam ik in contact met een orthomoleculair diëtist. Hij zette mij op het spoor van het oer- of paleodieet, aangevuld met enkele supplementen. Hiermee wist ik in korte tijd zoveel verbetering te boeken, dat  het bij ons thuis geen dieet meer, maar levensstijl is geworden. Tevens heb ik een opleiding tot Voedingsdeskundige bij CIVAS gevolgd om ook anderen te kunnen helpen bij het ontwikkelen van gezonde voedingsgewoonten.

Chi Neng Qigong 

In 2012 kwam ik min of meer bij toeval bij een proefles Chi Neng Qigong terecht. Al na 1 les merkte ik dat er iets gebeurde, er ging energie stromen. Van 1 maal per week, ging ik naar 2 lessen per week en al snel oefende ik iedere dag thuis. Chi Neng Qigong is een Chinese, helende bewegingsleer, zeg maar de yoga uit China. Chi Neng Qigong wordt inmiddels over de hele wereld beoefend. Bekend en geliefd vanwege zijn schoonheid en effectiviteit. Qi staat voor energie, levensenergie. Door de combinatie van geconcentreerde aandacht en rustige bewegingen kun je de stroom van levensenergie (qi) herstellen, vermeerderen en beheersen. De resultaten van Chi Neng Qigong zijn in China wetenschappelijk onderbouwd. Door de Chinese overheid is Chi Neng Qigong officieel erkend als de meest helende vorm van de 11 onderzochte vormen van Qigong.

Chineng4u

Door de Chi Neng Qigong ben ik grotendeels van mijn klachten af! Dit was voor mij zo bijzonder dat ik dat met anderen wilde delen. Bij het Chi Neng  Instituut ben ik toen in opleiding gegaan voor level 1 instructeur.  Ik heb les gehad van Nederlandse en Chinese leraren. In april 2014 heb ik het diploma behaald en Chineng4u opgericht. Ik verzorg lessen in deze Chinese bewegingsleer voor iedereen, ongeacht leeftijd of gezondheidstoestand. Je oefent binnen je mogelijkheden. Mijn passie is het begeleiden van mensen met chronische pijn- en vermoeidheidsklachten. Maar ook help ik je graag om problemen te voorkomen: door te leren focussen wordt je minder overvallen door externe prikkels en ben je meer in het hier en nu. Thuis oefeningen doen is een mogelijkheid maar door in een groep te oefenen wordt het qi-veld versterkt en daarmee het effect van de oefeningen. Leven is voor mij blijven leren en ontwikkelen vandaar dat ik inmiddels al weer verder ben gaan studeren voor level 2. Ook ben ik inmiddels in het bezit van het HBO-diploma Medische Basiskennis voor Therapeuten. In 2016 ben ik begonnen aan een studie voor Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Begin 2017 kunt u bij mij dus terecht voor een totaal pakket aan begeleiding op het gebied van voeding, lifestyle, suppletie en beweging!

 

Graag ontmoet ik je bij één van mijn lessen bij Life-Joy. Van te voren aanmelden (telefonisch of per mail) is wenselijk.

 

Contact

Ingrid Jansen- Abrahamse Tel: 06-51506946
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.vitasano.nl

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?