LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)


Elisa Lamy - praktijk Art2vivre

 

Mindful opruimen

Je leven op orde krijgen is in deze hectische tijdperk voor velen een lastig verhaal vooral als jouw liefde voor spullen de overhand neemt. Spullen kunnen mooi, leuk en onmisbaar zijn. Toch kunnen ze je ook tot waanhoop drijven als ze door je hele huis of kantoor verspreid liggen en onvindbaar zijn wanneer je ze nodig hebt.

Is er chaos in jouw leven, hoe ga je hiermee om, welke excuses gebruik je om geen actie te ondernemen?

Met je huis als spiegel en de juiste vragen help ik je aan de slag te gaan, je komt erachter wat je blokkades zijn, je leert te focussen op belangrijke zaken en ontwikkelt effectieve opruimstrategieën om meer rust in je leven te creëren.

Als personal organizer, coach en trainer stimuleer ik mensen via hun leefomgeving meer grip te krijgen op hun leven. Mijn cliënten kennen mij als een enthousiaste opruimkunstenaar geboren met een allergie voor chaos en een natuurlijk talent voor het creëren van harmonie en rust in huis.

Ik vertaal met eenvoud  boekenwijsheid en theorie naar praktische toepassingen. Mindfulness en bewustzijn in de alledaagse praktijk vormt de kern van mijn benadering.

 

Feng Shui in ons dagelijks leven

Krijg je een fijn gevoel als je door jouw huis loopt of is jouw huis een bron van ergernis en irritatie? Hoe uitnodigend is de entree van jouw huis of jouw kantoor? Het is de eerste vaak onbewuste indruk die je bezoek krijgt.

Hoe prettig is jouw werkomgeving? Opgeruimd maar toch voelt het niet als een oase van rust en creativiteit? Sta je ’s morgens uitgerust en fit op? Waar in jouw leven zou je meer levendigheid en harmonie nodig hebben?

Heb jij geen oplossing voor dit soort vragen? Art2Vivre biedt praktisch woonadvies voor bestaande interieurs. De intentie is om jouw leefruimte of werkruimte efficiënter af te stemmen op jezelf en het hele gezin of wat je wilt in je leven. Art2Vivre vertaalt Feng Shui theorie in eenvoudige en praktische toepassingen om een goede balans te creëren tussen leven en wonen. Met Feng Shui als hulpmiddel help ik je de relatie die bestaat tussen jou en je huis inzichtelijk te maken. Zo krijg je de mogelijkheid je bewust te worden hoe jij je omgeving gecreëerd hebt en wat dat voor jou betekent.

Alleen als je bewust bent van de oorzaken van jouw chaos kun je blijvend resultaat boeken bij jouw inspanningen orde in jouw leven te brengen...

Contact

Elisa Lamy

www.art2vivre.nl 
tel: 06 -107 340 25
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?