LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

Patti Luiken Smits -  Tarot Consultant

Over mij

Als tarotconsultant help ik je inzicht te verkrijgen of advies te geven door middel van het duiden van de tarotkaarten.
Dit kan inzicht zijn in je leven in het algemeen “Waar sta ik nu eigenlijk in het leven?”, in situaties waarin je wilt weten “Wat zou ik nu het beste kunnen doen?” of “Waarom overkomt mij dit steeds weer?”.

Maar ook als je een andere vraag hebt, kan een consult helderheid verschaffen. Die vragen kunnen over diepgaande zaken gaan, maar ook over de kleine dingetjes van alledag.

Bewustwording

De ervaring leert dat mensen veel behoefte hebben aan diepgang (een bepaalde zelf-realisatie/bewustwording) in hun leven, maar dat deze niet altijd makkelijk te realiseren is. Vaak botsen onze gevoelens met onze gedachtes en dat maakt het ons moeilijk om de juiste beslissingen te nemen. Want wanneer volg je je gevoel en wanneer kun je beter naar je verstand luisteren?

In mijn beleving staat het één niet boven het ander, maar is het vooral een kwestie van balans. Net als dat het bewuste niet boven het onbewuste staat, of andersom. Soms is het tijd om aandacht aan je dromen te besteden en soms is het beter om met beide benen op de grond te blijven staan.

Tarotconsult  

In mijn leggingen verschaf ik de vrager inzicht in wat er speelt in een bepaalde situatie, kan ik een kijk op het grotere geheel geven en een blik in de toekomst werpen.

Ik werk met de Rider Waite Tarot, een kaartendeck met een zeer rijke symboliek.

Je kunt altijd vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met me opnemen voor meer informatie en/of een afspraak te maken.

tarotVoor meer informatie,

kijk op mijn website: www.arcanatarot.nl

Hartelijke dank voor je belangstelling en hopelijk tot ziens!  

Contact

Patti Luiken Smits
Woonplaats: Geldermalsen
Telefoonnummer: 06-51485375
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.arcanatarot.nl

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?