LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

Maja Visser - APS praktijk Gezond & Wel  

Mijn naam is  Maja Visser en ik woon met ons gezin in Kerk-Avezaath. Al geruime tijd ben ik werkzaam in de zorg waarbij mijn interesse vooral ligt bij de alternatieve zorgwijze. Toen ik met de behandelmethode van APS in aanraking kwam was ik direct enthousiast en ben met de opleiding voor APS therapeut begonnen.  Sinds kort heb ik mijn eigen praktijk voor APS therapie. APS is de afkorting van Actie Potentiaal Simulatie. 
Het is een microstroomtherapie, die inzetbaar is bij diverse aandoeningen zoals:

• artrose, reuma en fibromyalgie

• sportblessures en ontstekingen

• depressie en burnout

• stress

• migraine

• verzwakt immuunsysteem

• ADHD enz…

Het bijzondere van deze therapie is dat het lichaam wordt aangezet tot herstel doordat het een impuls krijgt toegediend waardoor er een lichaamseigen stof (ATP) aangemaakt wordt. Dit zorgt voor meer energie, vermindering van de pijn en herstel.  

Hoe werkt het APS  

Er worden electroden geplaatst op het lichaam zodanig dat het te behandelen gebied zich tussen zwarte en rode electroden bevindt. Deze electroden worden aangesloten op de APS apparaat wat een microstroom afgeeft die door het aangedane gebied of het lichaam loopt. Pijn en klachten worden op deze manier minder.  

Voeding

Voeding speelt een belangrijke rol in het lichaam. Ik ben met de opleiding Orthomoleculaire voeding begonnen om zo goede adviezen te kunnen geven over voeding en voedingssupplementen bij bepaalde klachten of aandoeningen. Deze supplementen zorgen ervoor dat het lichaam de benodigde voedingsstoffen in de juiste dosering krijgt zodat het optimaal kan functioneren. De APS therapie is een medisch verantwoorde therapie en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed.    

Contact

APS Praktijk Gezond en Wel
Maja Visser Schiltmanshof 4, 4012 DJ  Kerk-Avezaath

Telefoon: 06-48837445
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.apsgezondenwel.nl 

maja visser 03 advertentie

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?