LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

Peter Rombouts - Qure Energetic Connections

Peter Rombouts heeft door jarenlange ervaring in zijn praktijk voor energetische therapie en het geven van opleidingen zijn eigen opleidingen verder ontwikkeld en uitgebracht onder de naam Qure Energetic Connections.

Door het steeds meer “voelen” en “waarnemen” tijdens de behandelingen en opleidingen ben ik zich steeds meer bewust geworden van de diepere Verbinding en mogelijkheden, om op dit niveau voor mensen een belangrijkere betekenis te mogen hebben, waarbij vertrouwen en veiligheid bovenaan staan, om deze krachtige verbinding aan te gaan.

Het gaat uiteindelijk om Verbinding.

 

Wat is Qure Energetic Connections?

Qure Energetic Connections bewerkstelligt een krachtvolle energetische verbinding vanuit je Ware IK, de ander en de bron. Ieder mens ervaart gedurende zijn of haar leven op enig moment blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch niveau.

Qure Energetic Connections geeft inzicht in de oorzaak van de blokkades, leert de heelheid van je Ware IK herkennen en te omarmen, om zodoende het vertrouwen in het natuurlijk zelfherstellende vermogen het evenwicht te herstellen.

Qure Energetic Connections is een proces, dat je in harmonieuze relatie met je Ware IK in beweging brengt en je in staat stelt vanuit essentie te handelen, waardoor je je volledige potentieel kunt inzetten, zowel in je privéleven als in je werkomgeving.

 

Qure for Business

Na jarenlange research en de vraag uit het bedrijfsleven, om energetische opleidingen met business te combineren, heb ik een bijzonder concept kunnen realiseren.
Bedrijfsculturen die sterk aan veranderingen onderhevig zijn, bestaande managementmodellen die niet meer voldoen, meer eigen verantwoordelijkheid die van de werknemers wordt verlangt, functieprofielen die niet meer aansluiten, werkdruk, ziekteverzuim, etc., etc. Het streven naar een open geest en een open managementstijl, topdown, is gevraagd om verandering op een natuurlijke wijze plaats te laten vinden.

Integratie van energetische opleidingen in het bedrijfsleven.

Een harmonieus en perfect samenspel tussen business en energetisch werk. Een bijzondere en effectieve combinatie.

Voor wie is Qure for Business bedoeld?

Voor elke organisatie of stichting. Voor directeur, manager of leidinggevende, werknemers.
Voor verdere informatie verwijs ik je naar mijn website http://www.qure.eu/bedrijfsleven/ hier kun je alles vinden onder de kop Qure for Business.

 

Qure Energetic Connections met PeterContact

Qure Energetic Connections - Opleidingen / Behandelingen / Bedrijfsleven

Peter Rombouts
Telefoon: +31 6 156 44 394

Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Web: www.qure.eu

 

Praktijkadres:  
Ruimte voor Balans  
Potsweg 15b  
7523 CA Enschede

www.googlemaps.nl

Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond en is rolstoel toegankelijk.

 

 

Qure is aangesloten bij: Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) Lidmaatschapsnummer 1907340B www.vivnederland.nl

 

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?