LifeJoy

Centrum voor Bewust-Zijn


Tineke Martin-Holling, praktijkhoudend te Tiel

 

Hallo, Ik ben Tineke, geboren in 1956 te Amsterdam.
Mijn motivatie om mezelf te blijven ontwikkelen, komt voort uit een diep zielsverlangen om in alle vrijheid mijn innerlijk licht te laten stralen en vandaar uit te leven.

Mijn uitgangspunt voor elke cliënt is dan ook om zijn/haar innerlijk licht zoveel mogelijk te bevrijden van blokkades zodat hij/zij meer in zijn/haar licht kracht komt.

Daarvoor zet ik mijn helder waarnemen (via diverse kanalen) en mijn kennis van spirituele- en energetische healing in, met reiki als ingang. Vaak ben ik een kanaal voor de spirits om boodschappen en/of healing door te geven.
Tijdens de behandeling maak ik dikwijls gebruik van visualisaties en kristallen om de energieën nog krachtiger te geleiden.

Ook ben ik als vrijwilliger verbonden aan het Toon Hermans Huis Tiel (inloop huis voor mensen met kanker en hun familie/vrienden), waar ik mijn kwaliteiten in zet voor de gasten.

CONTACT
Praktijkadres:
De Schouw 76
4002GM Tiel

Info en afspraken:
Tel.: 06 39 65 64 69
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spiritueel- en energetisch therapeut, medium, visionair, levenskunstenaar.

 

 

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?

LifeJoy ANBI

Stichting LifeJoy is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties als gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.