LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)


Bettina van der Panne - Praktijk BSM-de Jong therapie

 

Mijn achtergrond en visie

Mijn naam is Bettina van der Panne,- van der Lingen. Ik werk al 29 jaar als verpleegkundige, waarvan 26 jaar op de afdeling Neonatologie (afdeling voor pasgeborenen).  In 2015 heb ik mijn opleiding tot BSM-de Jong® Therapeute afgerond en tevens de aanvulling als therapeute voor de Johansen Soundtherapie.

Ik ben destijds met deze opleiding gestart, omdat ik om mij heen veel ouders sprak die niet de juiste hulp kregen voor hun kind met gedrags-, leer- en ontwikkelingsproblemen. De “stempels” die deze kinderen op kregen, de benadering en behandeling van deze kinderen geeft niet altijd het gewenste resultaat.

Mijn Praktijk BSM de Betuwe combineer ik met mijn huidige baan als verpleegkundige op de afdeling Neonatologie.

Ik zie in mijn werk kinderen die een moeilijke start hebben gehad. Sommige kinderen ontwikkelen hierna gedrags-, leer- en ontwikkelingsproblemen. Graag help ik ook deze categorie kinderen en ouders om samen de aanwezige problemen effectief aan te pakken.

Mijn visie is dat ieder kind (volwassene) uniek is en een op maat gemaakte Therapie verdient, waarbij de oorzaak van het probleem aangepakt wordt.

 

BSM- de Jong® therapie/ Johansen Sound therapie

De BSM-de Jong® therapie is niet alleen gericht op kinderen, maar ook volwassenen met gedrags-, ontwikkelings- en leerproblemen. De Johansen Sound therapie richt zich op problemen die voortkomen bij gehoorproblematiek, waaronder dyslexie, spellings- en taalverwerkingsproblemen.

De beide therapieën verschillen met andere traditonele Therapieën, omdat de lichamelijk oorzaken die leiden tot problemen aangepakt worden om zo het functioneren van het kind of de volwassen te verbeteren. Bij de BSM- de Jong® therapie gebeurt dit door middel van voedingsadviezen, bewegingsoefeningen, lichte massages en bij de Johansen Sound therapie luistert de cliënt dagelijks naar een speciaal voor hem samengestelde CD.

Beide therapieën zijn erop gericht om zenuwbanen te activeren/tot rust te brengen en te versterken. Bij de BSM-de Jong® therapie worden ook zwakke hersengebieden/ orgaansystemen versterkt.
Het zijn vooral de ouders die de eenvoudige oefeningen en massages 6 x 10 minuten per week met hun kind samen gaan doen of die de cliënt zelf uitvoert.

Op mijn website www bsm.debetuwe.nl. vindt u uitleg over beide therapievormen.

Ik geef geen advies over gebruik van door artsen voorgeschreven medicatie. Ouders/cliënten krijgen de behandelingen vergoed mits zij verzekerd zijn voor alternatieve zorg, omdat ik aangesloten ben bij de VBAG*.

In principe vinden de consulten bij het gezin thuis plaats, maar kan indien gewenst ook op het praktijkadres.

 

Bettina van der Panne logoBriefhoofdContact

Praktijk BSM de Betuwe: Bettina van der Panne,-van der Lingen
Correspondentieadres: Stekelbaars 36, 4007 NB Tiel
Tel.nr: 06-27210112

Praktijkadres: Dodewaardlaan 6, 4006 EA Tiel

Openingstijden praktijk:
maandag t/m zaterdag van 9.00 uur - 21.00 uur.  

Website: www.bsm-debetuwe.nl
Facebook: https://www.facebook.com/bsm.debetuwe/
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Meer info over de therapieën

http://www.bsmdejongtherapeuten.com/ 

http://www.bsmdejongtherapeuten.com/blog

http://www.ibsm.nl/

https://www.facebook.com/bsmdejong 

https://twitter.com/BSMdeJong

 

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?