LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

Verleden

Mijn naam is Harmke Bijker, geboren in 1961. Als kind was ik heel gevoelig voor alles wat er om mij heen gebeurde. Tegenwoordig zou dat als hoogsensitief worden bestempeld. Toen was dat wel eens lastig omdat ik vaak andermans emoties en gevoel oppikte, zonder dat ik mij ervan bewust was dat deze bij die ander hoorden. Mijn interesse voor het magnetiseren werd al vroeg gewekt doordat mijn moeder naar een magnetiseur in de buurt ging toen ik nog maar een jaar of 8 was. Ik zag wat voor positieve uitwerking dit energetisch werk op mensen kon hebben, op zowel lichamelijk als geestelijk vlak.
Nadat ik zelf kinderen kreeg en hiermee diverse paranormale situaties had meegemaakt, ben ik mij in deze materie gaan verdiepen. Mijn kinderen hielden mij in feite een spiegel voor, ik herkende veel van mijzelf in hen. Dingen als helder zien, helder voelen en helder horen heb ik jarenlang niet onderkend.  In die periode raadpleegde ik verschillende keren spiritueel therapeuten, die mij aanspoorden iets met mijn gevoeligheid te gaan doen om bepaalde talenten verder te ontwikkelen. Toen ik uiteindelijk in 2007 na een cursus Intu├»tieve Ontwikkeling op de EnergieSchool in Den Bosch stuitte, was de stap naar de toen 4-jarige opleiding voor Energiegenezer snel gezet. In 2011 ben ik vervolgens verder gegaan met Medische Basiskennis op hbo-niveau (i.v.m. aansluiting destijds bij de beroepsvereniging en vergoeding van mijn consulten), gevolgd door de NEI-Coach opleiding (NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie), en de opleiding Familie-opstellingen.

Heden

Naast het geven van energetische behandelingen (magnetiseren), kunt u bij mij terecht voor een NEI-sessie (Neuro Emotionele Integratie: zie het onderdeel 'NEI') of Familie-opstellingen. In de praktijk combineer ik deze vaak. Ook kunt u bij mij terecht voor een tarotreading die ik regelmatig combineer, als men dat wenst, met een healing (ook op afstand). Ter ondersteuning van een behandeling kan ik Bach Bloesem Remedies, celzouten of homeopathische middelen aanbevelen. Deze dienen echter niet ter vervanging van reguliere medicijnen. Tijdens mijn consulten maak ik gebruik van het vermogen tot helder horen, helder weten, helder voelen en helder zien. Behandeling via Skype, bij u thuis, via WhatsApp, of via een foto van mens of dier behoort tot de mogelijkheden, alsmede het energetisch reinigen van uw woning. Zie ook: 'Gastenboek en ervaringen'.

Toekomst

Door alle ontwikkelingen op het gebied van zorgverzekeringen heb ik besloten mijn beroepvereniging los te laten. Dit heeft tot gevolg dat mijn consulten niet meer worden vergoed, echter mijn facturen worden zoveel mogelijk gebaseerd op draagkracht. Hiermee wil ik ervoor zorgdragen dat deze in principe voor iedereen betaalbaar zijn en blijven!

Contact

Harmke Bijker (Lotuspraktijk)
Salviahof 2, 4142ZN Leerdam

Telefoon: 0345 843 778  /  06 1879 1805

Website: www.lotuspraktijk.com 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?