LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

kensho roosDe Klaproos

'Een krachtige zon die alles tot leven roept. Er is even niets anders meer dan die ene bloem. Je wilt haar graag bewaren, je wilt haar bij je hebben, haar vangen. Meenemen om haar thuis in de vaas te zetten. De bloem staat het niet toe, haar blaadjes maken zich van haar hart los. Ze is niet om mee te nemen / te vangen. Evenmin als haar zaad wat in het rond schiet als het zaad rijp is. Een bloem die je wil bekijken. Een mooi intens in het oog springende rode bloem. Het kan niet anders dan dat deze bloem je eerst laat “ontplooien” en dan ´open ´ maakt. Wat één energie!!' 

Uit examen werkstuk van Clementine Bergfeld

Kruidengeneeskunde en het wezen van de plant

Het gebruik van de kruidengeneeskunde bestaat zolang als er mensen zijn. In de Oudheid waren we veel sterker verbonden met de kosmos en de natuur. Natuurvolken weten dat niet iedereen met dezelfde kwaal met het zelfde middel geholpen kan worden. Ieder mens is anders en zo ook het ontstaan van de kwaal.
De inhoudstoffen en het karakter van de plant bepalen of het bij je past. Het geneeskrachtige kruid wordt in mijn praktijk in zijn geheel gebruikt: tinctuur, zalf, kruidenthee. www.kruidengeneeskunde.eu

Hypnotherapie brengt je dichter bij jezelf

Met hypnotische trance kun je gemakkelijker bij je onderbewuste komen. En zelf meer inzicht krijgen over het waarom van je onbewuste reacties en hoe je het voor jezelf anders kan doen. Het stimuleert genezende processen, omgaan met emoties en het gebruik maken van je capaciteiten. Een mooie manier om het beste uit jezelf te halen; zelfverwerkelijking/in je eigen natuur doordringen.

Basis- of oertherapie vormen

Het zijn basis- oertherapie vormen. Met kruiden pak je de natuur om je heen om natuurlijke processen te stimuleren. Hypnotherapie helpt je met een helder gefocust zijn, je eigen reis/natuur in het leven te bekijken. Je eigen basis, je hart te volgen.

kensho kruidenwandelingKruidenwandelingen en kruidenworkshops

In voorjaar en zomer om mensen weer in contact te brengen met onze natuurlijke hulpbronnen en daaraan veel plezier te beleven.

Contact

Kruidengeneeskunde.eu
van Clementine Bergfeld
Twee Sluizen 1, 4016 DC Kapel Avezaath
Telefoon: 06-40099975

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.kruidengeneeskunde.eu

Inlog scherm

Je kunt hier inloggen als je een Vriend van LifeJoy bent.


Nog niet bekend met het systeem omdat je een nieuwe Vriend van LifeJoy bent ? Bekijk dan de instructievideo's. Deze zijn te zien nadat je bent ingelogd.

Nieuwsbrief ontvangen?