LifeJoy

Centrum voor Bewust-Zijn

Vrienden van LifeJoy

 

LifeJoy is een stichting die een betere wereld voor iedereen beoogt. Wij houden bewust onze prijzen laag om iedereen de mogelijkheid te geven dit uit te dragen, dus ook de beginnende ondernemer/therapeut.

Als je nét zo enthousiast bent over LifeJoy als vele anderen en ons graag steunt word je Vriend van LifeJoy met een jaarlijkse donatie van € 20. 

De eerste kennismaking met LifeJoy geschiedt via mail of een belletje naar de secretaris. Zij laat je graag persoonlijk kennismaken met het huis. De volgende reserveringen kunnen zelf worden gedaan na aanmelding als Vriend van LifeJoy. Je krijgt een persoonlijke code om online te reserveren en je reservering op de online agenda te zetten. Na reservering ontvang je een factuur per mail. LifeJoy is een stichting dus we zijn niet btw-plichtig, deze zal dan ook niet op de factuur gemeld worden. 

Als Vriend van Lifejoy kun je:

  • Een jaar lang ruimten huren voor het geven van lezingen, workshops of behandelingen
  • Zelf online reserveren en je activiteit op de openbare online agenda zetten
  • De tekst van je activiteit naar de secretaris sturen waarbij deze opgenomen wordt in een nieuwsbrief aan ca. 180 emailadressen, om je activiteit in LifeJoy bekend te maken. Tevens wordt je activiteit op onze Facebook pagina geplaatst.

Als je graag een bijdrage levert maar geen tijd of mogelijkheid hebt om actief deel te nemen dan kun je tóch onze stichting steunen door Vriend van LifeJoy te worden.

LifeJoy is een Goeddoel instelling: de stichting is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties als gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Bijdrage

Door een jaarlijkse bijdrage van € 20 per kalenderjaar (of meer) word je een kalenderjaar lang Vriend van LifeJoy. De bijdrage kan onder vermelding van “Donatie Vriend van LifeJoy” worden overgemaakt naar: NL92RABO0101482612. Meer overmaken is ook fijn. Hiervoor ontvang je een factuur.Het geven van een bijdrage is één manier om blijk te geven dat je LifeJoy een warm hart toedraagt. Met deze middelen wordt LifeJoy gesteund daar waar nodig is. 

 

Registreer je hier als Vriend van LifeJoy (download PDF) 

PDF verzenden naar: de webmaster zodat deze je account kan aanmaken

Kijk ook op onze facebookpagina

Nieuwsbrief ontvangen?

YouBeDo boeken

logo navDezelfde boeken. Dezelfde prijs.
Tot 12% van je aankoop gaat naar een goed doel dat jij kiest.
Ook naar onze Stichting!
Ga naar Youbedo.com

LifeJoy ANBI

Stichting LifeJoy is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties als gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.