LifeJoy - Centrum voor BewustZijn

Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk Avezaath (Gem. Buren)

Indeling van de ruimten

 

Het LifeJoy huis heeft vier ruimtes die gebruikt kunnen worden. Elke kamer heeft een eigen kleur. Dit maakt dat ze allemaal een eigen uitstraling hebben. Zowel beneden als boven is een toilet aanwezig.
• 1. De benedenverdieping
• 2. De paarse kamer boven
• 3. De blauwe kamer boven
• 4. De gouden of gele kamer boven.


Benedenverdieping - Huiskamer en keuken

 huiskamer 2 

De benedenverdieping heeft een grote huiskamer in warme kleuren. Met de blanke laminaatvloer en de zeer kleurige halfdoorschijnende gordijnen biedt deze ruimte een gezellige en geborgen sfeer.
Wilt u van het uitzicht genieten dan schuift u de gordijnen open en trekt de luxaflex omhoog. Maar wilt u een geborgen en intieme sfeer creëren dan kunt u de buitenwereld ook helemaal buitensluiten.  
Deze ruimte heeft direct toegang tot de keuken, en is zeer geschikt voor cursussen, workshops, lezingen en lichaamswerk zoals yoga, Tai Chi en systemische opstellingen. Er is plaats voor ongeveer 20 zitplaatsen of ongeveer 8-10 ligplaatsen.  
In de ruimte staan 2 houten uitschuifbare tafels die apart of samen gebruikt kunnen worden. Naast elkaar, in de lengte uitgetrokken, bieden ze zeker plaats aan 15 personen. Er staan ruim voldoende  houten klapstoelen in het huis. Als u wilt, kunnen de tafels aan de kant worden gezet waardoor er een ruim vloeroppervlak ontstaat voor onder andere lichaamswerk. Comfortabel zitten doet u op de zachte bank en de twee luie stoelen.  
Er is een draagbare radio/cassette- en cd-speler en een dockingstation voor een Ipod of Iphone aanwezig. U mag de CD’s die in het Centrum liggen gebruiken. Natuurlijk kunt u ook uw eigen favoriete muziek of tekst afspelen.  
Een boog (af te sluiten met een gordijn) verbindt de kamer met de keuken waarin u alle benodigdheden en apparatuur aantreft: servies, bestek, kookgerei, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat (en een Senseo-apparaat) en waterkoker. U mag alles gebruiken, maar neem wel uw eigen consumpties mee.
Wij vinden het vanzelfsprekend dat u alles (ruimte, WC en servies) na gebruik weer schoon en opgeruimd achterlaat.  
In het huis bevinden zich twee toiletten. Het herentoilet beneden in de gang, het damestoilet boven.  


 

Eerste verdieping  

Boven bevinden zich drie kleinere kamers: de gele/gouden kamer, de blauwe kamer en de paarse kamer. 
De kamers zijn geschikt voor bijvoorbeeld massages en  andere behandelingen zoals kleurentherapie, cranio-sacraaltherapie, gesprekstherapie, coaching en meditaties. Elk vertrek kunt u naar behoefte verlichten d.m.v. de ingebouwde plafondspots met dimmers en de luxaflex voor de ramen.  

1. Op gele/gouden kamer staat een inklapbare massagetafel en een draagbare cd-speler zodat u ook hier uw favoriete muziek of tekst kunt afspelen.
2. De blauwe kamer is momenteel ingericht voor een overnachting in combinatie met avondhuur van de huiskamer.
3. De Rose kamer is ingericht voor gesprekken of behandelingen op een stoel.

Verder is op deze verdieping een badkamer met damestoilet. Ook is er een ligbad dat gebruikt kan worden vóór of na een massage (wel tegen een meerprijs van € 5,00). Deze dient wel weer schoon achtergelaten te worden.  

Schoeisel:
Op de bovenverdieping is het verboden schoenen te dragen. Doe deze dus onderaan de trap uit.   

Schoon achterlaten:
Ook deze ruimtes dienen na gebruik schoon en opgeruimd te worden achtergelaten voor de volgende gebruiker.
Schoonmaak materiaal vindt u onder de trap en in de keuken.
-
Het is wenselijk om via de voordeur binnen te komen, zeker als in de woonkamer een activiteit plaatsvind.

 

 

De gele of gouden kamer

gele kamer nov2012

De gouden kamer is bij velen favoriet. De goudgele kleur en een fantastisch uitzicht over de weilanden en het Zoelensche bos zorgen voor een zonnige en rustgevende uitstraling. Deze kamer is voorzien van een inklapbare behandeltafel zodat er een ruime kamer voor b.v. meditatie kan ontstaan. Deze kamer is uitermate geschikt als meditatieruimte tot 8 personen of behandelingen eventueel met meerdere behandelaars.  
De kamer is aan één kant voorzien van een spiegelwand. Achter de spiegelschuifdeuren is een kast met daarin extra stoelen, voorraad WC-papier en een reserve massagetafels.
Hierin liggen ook extra dekens en schone overtrekken voor de massagetafel. Handdoeken en badlakens voor gebruik bij de behandeling dient u zelf mee te nemen.  Ook de electrische bijverwarming ligt onderin de kast.

De blauwe kamer

groene kamer nov2012

De blauwe kamer kan gebruikt worden voor overnachtingen bij huur van de benedenverdieping. Dit is de kleinste ruimte in het huis en heeft een marmoleumvloer.

De paarse kamer

rose kamer nov2012

De paarse kamer is warm en knus. Vanuit hier kun je deels over de weilanden uitkijken. Door de diep oudroze kleur straalt deze kamer een intieme, liefdevolle warme sfeer uit mede door de zachte vloerbedekking.  
In deze ruimte staat een kleine sidetable en stoelen. Uitermate geschikt voor één op één behandelingen zoals coachinggesprekken.
Er is geen behandeltafel in deze ruimte. 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Word Vriend van LifeJoy

Schrijf je in als Vriend van LifeJoy voor een jaarlijks bijdrage van minimaal  € 20,- per kalenderjaar.

*  Wat krijg je voor deze donatie?

*  Aanmeldformulier (PDF)

YouBeDo boeken

logo navDezelfde boeken. Dezelfde prijs.
Tot 12% van je aankoop gaat naar een goed doel dat jij kiest.
Ook naar onze Stichting!
Ga naar Youbedo.com